Εκδηλώσεις

Θεατρική παράσταση «Θέλω μια Χώρα» του Προγράμματος Προαγωγή Αυτοβοήθεια

Θεατρική Παράσταση
του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας
«Θέλω μια Χώρα»

 

Τιμητική εκδήλωση για τον διακεκριμένο φυσικό Δρ. Δημοσθένη Καζάνα

 

Εκδήλωση προς τιμήν του διακεκριμένου Έλληνα φυσικού Δρ. Δημοσθένη Καζάνα διοργανώνουν ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Αποφοίτων του 5ου Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στις 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Αναγόρευση της συγγραφέως, μεταφράστριας και εκδότριας Νίκης Eideneier-Αναστασιάδη σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ

 

Σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα αναγορευτεί η συγγραφέας, μεταφράστρια και εκδότρια Νίκη Eideneier-Αναστασιάδη. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

«Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ»: H διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας στο επίκεντρο για 6η συνεχή χρονιά

Oμιλία του Επίκουρου Καθηγητή της Επώνυμης Έδρας Εβραϊκών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ, Γεώργιου Αντωνίου «Οι της ελληνικής παιδείας μετέχοντες. Εβραίοι φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 1928 1945»

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πορείας Μνήμης για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπιρκενάου

Σελίδες